Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij, stuur dan een mailtje naar info@marcys.nl.

Filter bij Topic
Alles
  • Alles
  • Webshop
  • Kleding inbrengen

Verschillen in kleur en maat

Wellicht ten overvloede maken wij je er op attent dat de kleur op de foto's kan afwijken van de kleur in werkelijkheid. Daarnaast kunnen bepaalde materialen een andere kleurschakering hebben bij verschillende belichting.

Bij het ene merk kan een bepaalde maat groter of kleiner vallen dan bij het andere merk.

Bij twijfel kun je beter even langskomen in de winkel.

Webshop

Wij rekenen standaard €7,25 per bestelling.

Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland.

I.v.m. onze opheffingsuitverkoop is het niet meer mogelijk om een bestelling te retourneren.

Dit is alleen mogelijk als de bestelling nog niet in het verzendproces is opgenomen.

Het is mogelijk om je bestelling in de winkel af te halen. Deze optie kan je aanvinken tijdens het afrekenen.

Kleding inbrengen

Wat leuk dat je kleding bij ons wilt komen inbrengen. Het is handig om vooraf even te bellen of mailen over de items die je zou willen inbrengen. Dit voorkomt teleurstellingen. Je laat je items bij ons achter ter beoordeling. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om te laten weten of er kledingstukken tussen zitten die wij graag namens jou willen verkopen in de winkel en wat wij een passende verkoopprijs vinden.

Wij verkopen alleen merkkleding, schoenen, accessoires en sieraden die nieuw of zo goed als nieuw zijn. De items die je wilt inbrengen moeten schoon, fris en kreukvrij zijn. Geen vlekken, gaten of andere beschadigingen. Check ook even goed of de rits het doet en of alle knopen er nog aan zitten.

Van 1 februari t/m 31 juli nemen wij lente- en zomerkleding aan. Van 1 augustus t/m 31 januari nemen wij herfst- en winterkleding aan.

Artikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken en maillots. Merken zoals Shein en Primark. Items met vlekken, gaten of andere beschadigingen. Ook kleding die verkreukeld is, wordt niet ingenomen. Wij verkopen alleen merkkleding in onze winkel.

Je ontvangt 40% van de verkoopprijs als we een item hebben verkocht. Ons percentage bedraagt 60% omdat wij nog BTW moeten afdragen en bijkomende kosten hebben zoals de huur van het winkelpand.

Je kleding blijft maximaal 3 maanden bij ons in de winkel hangen. Mocht het onverhoopt nog niet verkocht zijn, dan nemen wij contact met je op om de items weer op te halen.

Marcy’s besteedt de grootste zorg aan jouw items. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte of beschadigde items worden niet vergoed. Onze winkel is buiten openingstijden beveiligd met een erkend alarmsysteem.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Contact pagina