Meteen naar de content

TWEEDEHANDS ALS NIEUW

**Lucky tools & lucky jobs** - A Beautiful Story

Rick Lugthart 11 Mar 2023

A Beautiful Story is een sociaal ondernemer in sieraden en accessoires. En daar zijn wij heel trots op!


A Beautiful Story verkoopt sieraden, wenskaarten en geschenken met een speciale betekenis. Het zijn geluksinstrumenten: een steen om kracht of vleugels te geven, een armband voor geluk, een kaart om troost te bieden. Ze worden gemaakt aan de andere kant van de wereld. Niet alleen door fabrikanten ver weg, maar door ambachtslieden die een deel van ons zijn. Voor hen hebben onze producten een heel directe betekenis: een redelijk inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en onafhankelijkheid. In 2006 zijn we begonnen met een groep van 10 mensen. Het is onze droom om binnen 5 jaar een gemeenschap van 1.000 mensen te vormen. En elk jaar komen we een beetje dichter bij het vervullen van die droom.


Wij geloven met heel ons hart in mooie verhalen. En we zijn zo overtuigd van ons eigen verhaal dat we niet bang zijn voor risico's. Is Nepal niet de beste plek ter wereld om sieraden te maken? We blijven toch. Omdat we een familie zijn. We zijn loyaal. En we zijn vol vertrouwen: we zullen altijd een manier vinden.

www.abeautifulstory.eu

Bedankt voor het abonneren

Uw email is geregistreerd

Selecteer opties

Marcy's
Marcy's sluit voorgoed haar deuren op 23 december.

Social

Aanpassen
Vergelijk ()
Vergelijk
Procucten SKU Omschrijving Collectie Beschikbaarheid Product type Overige beschrijving
Algemene voorwaarden
Marcy's
GESLOTEN
Van 11 t/m 19 juni is onze winkel gesloten. Wij zijn er even tussenuit :-) Dinsdag 20 juni zijn we weer open en ben je weer van harte welkom.
this is just a warning
Inloggen
Winkelmandje
0 items